Výprodej! Ústní voda Silver Action s koloidním stříbrem Zobrazit větší

Ústní voda Silver Action s koloidním stříbrem

5087

Super koncentrát - ústní voda Silver Action s koloidním stříbrem 500 ml

Více informací

199,00 Kč

Informace

Průlomové řešení podporující boj se zubním kazem a hygienu ústní dutiny. Obsah mikroskopických částic koloidního stříbra v koncentrátu účinně způsobuje zlepšení stavu zubů a dásní, zároveň čistí a dává pocit svěžesti v ústní dutině.

 

  • zabraňuje zánětům dásní a ústní sliznice
  • zpomaluje vznik zubního kazu a neprobarvuje sklovinu
  • zastavuje vznik nového zubního plaku
  • podporuje léčbu infekcí krků a mandlí

Aktivní složky

Silver Action je koncentrát na bázi pouze přírodních esenciálních olejů s přídavkem nanočástic koloidního stříbra, které mají dokázaný léčebný účinek, nehromadí se v těle a nejsou toxické.

Použití

Malé množství ústní vody nalijeme do víčka, přidáme vodu podle vlastního uvážení. Vyplachujeme důkladně zuby a ústní dutinu, následně je vhodné vypláchnout je krátce čistou vodou.

Balení

Obsahuje 500 ml koncentrátu na oplachování úst.

Názory


ksendzulakova.jpgZuzka Kšendzuláková, Mútne:

Píšem ohľadne výrobkov Zubnej pasty, Bieliaceho prášku, Ústnej vody. Bez tejto trojice si neviem predstaviť začatý deň. Tieto výrobky používam už 1 rok a nemám žiaden problém s bolesťami mojich zubou, nakoľko absolvujem 2x do roka Povinnú prehliadku u zubného lekára. Neobjavujú sa mi žiadne kazy ani nič podobne, nakoľko som bola predtým problémovým pacientom. Čítala som, že Klinčeky majú protizápalové účinky a aj starovekí Gréci sa liečili tak, že rozhrýzli klinček keď mali bolesť zubou a keďže naša pasta s nanotechnológiou je taká prenikavá, že ju cítiť až cez obal, tak určite, a ja verím tomu, lieči naše ďasna a aj zúbky. Nakoľko som ja veľmi spokojná s výrobkami samozrejme odporúčam aj ja ďalej, keď je zubná pasta v akcii objednávam aj 7-8 sad. Naozaj odporúčam lebo ja sama som spokojná. Ešte jeden pán spomínal mojej známej, že mal taký problém, že mu sčernel zub, nevie prečo, nakoľko začal užívať tieto skvele výrobky, tak zúbok sa mu už polovica zotavila, že mu začal belieť.

Samé pozitívne recenzie počúvam takže tak vrelo odporúčam ďalej.

30 Dalších produktů ve stejné kategorii: