Výprodej! Tělový mycí gel Argan Queen 200 ml Zobrazit větší

Tělový mycí gel Argan Queen 200 ml

5047

189,00 Kč

Informace

Regeneruje, vyživuje a hydratuje pokožku během koupele. Nádherná orientální vonná kompozice mění obyčejnou koupel na smyslné potěšení. 97% složek přírodního původu, včetně: arganového oleje, šťávy z aloe, extraktů z kávy, kakaa a vanilky. Bez parabenů, SLSaSLES.

Složení

Arganový olej je skutečným pokladem pro vaši krásu: regeneruje, vyživuje a hydratuje pokožku. Dodává jí hedvábnou hebkost, obnovuje její přirozený jas, díky čemu pokožka vypadá zářivěji.
Arganový olej má silný zpevňující účinek. Činí pokožku vypnutou, pružnou a elastickou, snižuje jizvy a strie. Vyhlazuje vrásky, vyživuje pokožku a zlepšuje její barvu.

V tělovém mycím gelu ArganQueen jsme ho zkombinovali s dalšími dary z pokladnice přírody:

  • Šťáva z aloe – hydratuje a osvěžuje pokožku. Zklidňuje podráždění. Působí proti stárnutí a protizánětlivě. Má silné zklidňující účinky po popáleninách, depilaci a odřeninách.
  • Extrakt z vanilky – jako antioxidant chrání pokožku před škodlivými účinky volných radikálů a oxidačním stresem. Vyhlazuje a vyživuje, má zklidňující vlastnosti, posiluje cévy. Relaxační vůně vanilky je považována za afrodiziakum.
  • Extrakt z kávy Arabica – kofein stimuluje mikrocirkulaci krve a umožňuje zbavit se přebytečné vody z buněk, díky čemu je pokožka hladší, lépe vypnutá a pevnější. Redukuje tukovou tkáň.
  • Extrakt z kakaa – dodává pokožce energii na buněčné úrovni, má antioxidační vlastnosti a umožňuje udržet mladý vzhled po delší dobu. Podporuje spalování tukové tkáně.

Použití

Naneste gel na vlhkou pokožku během koupele. Chvíli masírujte tělo. Důkladně opláchněte vodou.

Obejm

200ml

30 Dalších produktů ve stejné kategorii: