Výprodej! Prášek na bělení zubů White Action Zobrazit větší

Prášek na bělení zubů White Action

5088

Moderní a účinný prášek na bělení zubů – odstraňuje zabarvení od kávy, čaje a cigaret, a také dezinfikuje a pomáhá k péči o svěží dech.

Více informací

199,00 Kč

Informace

Inovativní, zcela přírodní a bezpečné řešení v oblasti bělení zubů. Částice nanostříbra v kombinaci se směsí bylinkových extraktů účinně zlepšují vzhled našeho chrupu, a zároveň posilují dásně a čistí ústní dutinu. Hlavní výhody používání:

 

  • odstranění zabarvení spojených s pitím kávy nebo kouřením,
  • snížení pH a dezinfekce ústní dutiny a v důsledku toho svěží dech
  • uklidňující působení na dásně, nápomocné např. při zánětech

Složení

Hlavní složkou prášku jsou mikročástice koloidního stříbra doplněné extrakty z řady bylin a jiných rostlin. Produkt neobsahuje žádné chemické bělicí přísady.

Použití

Prášek aplikujte přímo na navlhčený kartáček nebo používejte spolu se zubní pastou během mytí. Následně důkladně vypláchněte ústní dutinu.

Balení

Šroubovací plastová dóza, která zabraňuje absorpci vlhkosti z okolního prostředí. Obsahuje 30 ml prášku.

Názory

trenklerova_m.jpgTrenklerová Renáta, Opatovice nad Labem:
Ráda bych se podělila a výbornou zkušenost s práškem na bělení zubů. Už po prvním použití byly zuby výrazně bělejší a krásně hlaďoučké. Používám jednou týdně a jsem maximálně spokojená. Po velké řadě vyzkoušených zubních past a jiných bělících přípravků konečně něco funguje senzačně.




ksendzulakova.jpgZuzka Kšendzuláková, Mútne:
Píšem ohľa54 výrobkov Zubnej Pasty, Bieliaceho prášku, Ústnej Vody. Bez tejto trojice si neviem predstaviť začatý deň. Tieto výrobky používam už 1 rok a nemám žiaden problém s bolesťami mojich zubou, nakoľko absolvujem 2x do roka Povinnú prehliadku u zubného lekára. Neobjavujú sa mi žiadne kazy ani nič podobne, nakoľko som bola predtým problémovým pacientom. Čítala som, že Klinčeky majú protizápalové účinky a aj starovekí Gréci sa liečili tak, že rozhrýzli klinček keď mali bolesť zubou a keďže naša pasta s nanotechnológiou je taká prenikavá, že ju cítiť až cez obal, tak určite, a ja verím tomu, lieči naše ďasna a aj zúbky. Nakoľko som ja veľmi spokojná s výrobkami samozrejme odporúčam aj ja ďalej, keď je zubná pasta v akcii objednávam aj 7-8sád. Tento mesiac nie je zubná pasta v akcii, ale je zase prášok a ja čakám na doskladnenie a idem objednávať 7sád v tomto mesiaci. Naozaj odporúčam lebo ja sama som spokojná. Ešte jeden pán spomínal mojej známej, že mal taký problém, že mu sčernel zub, nevie prečo, nakoľko začal užívať tieto skvele výrobky tak zúbok sa mu už polovica zotavila, že mu začal belieť. Samé pozitívne recenzie počúvam takže tak vrelo odporúčam ďalej.

30 Dalších produktů ve stejné kategorii: