Výprodej! Gelový balzám Argan Queen pro péči o tělo a vlasy 200 ml Zobrazit větší

Gelový balzám Argan Queen pro péči o tělo a vlasy 200 ml

5046

139,00 Kč

189,00 Kč

Informace

Všestranný: jako tělový balzám a kondicionér na vlasy bez oplachování.
Úžasně hydratuje, vyživuje, regeneruje a vyhlazuje pokožku a vlasy. Zanechává nádhernou, hlubokou vůni, která vás zahalí do smyslného závoje. Po vmasírování balzámu se tělo zpevní díky vlastnostem extraktu z kávy. Pravidelně používaný balzám působí také proti celulitidě.
96% složek přírodního původu, včetně: arganového oleje, šťávy z aloe, extraktů z kávy, kakaa a vanilky, kyseliny hyaluronové.
Bez parabenů, SLS a SLES.

Složení

Arganový olej je skutečným pokladem pro vaši krásu: regeneruje, vyživuje a hydratuje pokožku a vlasy. Dodává jim hedvábnou hebkost, díky čemu jsou hladké na dotek. Obnovuje jejich přirozený jas:pokožka vypadá zářivěji a vlasy jsou oslnivé.
Arganový olej má silný zpevňující účinek. Činí pokožku vypnutou, pružnou a elastickou, snižuje jizvy a strie. Vyhlazuje vrásky, vyživuje pokožku a zlepšuje její barvu. Odstraňuje lupy a zabraňuje lámání vlasů.

V balzámuArganQueen jsme ho zkombinovali s dalšími dary z pokladnice přírody:

  • Šťáva z aloe – hydratuje a osvěžuje pokožku. Zklidňuje podráždění. Působí proti stárnutí a protizánětlivě. Má silné zklidňující účinky po popáleninách, depilaci a odřeninách.
  • Extrakt z vanilky – jako antioxidant chrání pokožku před škodlivými účinky volných radikálů a oxidačním stresem. Vyhlazuje a vyživuje, má zklidňující vlastnosti a posiluje cévy. Relaxační vůně vanilky je považována za afrodiziakum.
  • Extrakt z kávy Arabica – kofein stimuluje mikrocirkulaci krve a umožňuje zbavit se přebytečné vody z buněk, díky čemu je pokožka hladší, lépe vypnutá a pevnější. Redukuje tukovou tkáň. Díky svým antioxidačním vlastnostem chrání barvu vlasů před vyblednutím.
  • Extrakt z kakaa – dodává pokožce energii na buněčné úrovni, má antioxidační vlastnosti a umožňuje udržet mladý vzhled po delší dobu. Podporuje spalování tukové tkáně.
  • Kyselina hyaluronová – jedna z nejsilnějších hydratačních látek. Váže vodu v pokožce a zabraňuje ztrátě vlhkosti. Má hydratační, posilující a regenerační vlastnosti.

Použití

Balzám vmasírujte do pokožky po koupeli a okamžitě uvidíte a ucítíte rozdíl! Jeho aplikace je smyslným potěšením: pocit hedvábné hebkosti vás provází od okamžiku aplikace a krásná vůně zůstává na pokožce po dlouhou dobu.

Tři způsoby použití balzámu jako kondicionéru na vlasy bez oplachování:

  1. Naneste na mokré nebo ručníkem osušené vlasy po celé jejich délce. Vysušte vlasy fénem s difuzérem. nebo
  2. Naneste na konečky suchých vlasů, rozprostřete tenkou vrstvu hřebenem nebo rukou. nebo
  3. Naneste na suché vlasy po celé jejich délce, ale ne u kořínků (nevtírejte do pokožky).

Obejm

200ml

30 Dalších produktů ve stejné kategorii: