Výprodej! Zubní pasta Silver Action s koloidním stříbrem Zobrazit větší

Zubní pasta Silver Action s koloidním stříbrem

5086

Revoluční, účinná zubní pasta s částicemi stříbra zaručuje vždy důkladné čištění zubů a péči o dásně. Komplexní hygiena ústní dutiny.

Více informací

179,00 Kč

Informace

Díky jedinečné kombinaci koloidního NANO-STŘÍBRA, hřebíčkového oleje a také speciálně vybrané směsi bylin účinně pečuje o zuby a dásně, zabraňuje usazování zubního kamene, paradontóze, zubnímu kazu. NEOBSAHUJE ŠKODLIVÝ FLUOR.

Aktivní složky

Koloidní stříbro zajišťuje vysokou účinnost.

Hřebíčkový olej pomáhá při zánětu dutiny ústí a dásní.

Tea Tree Oil je známý svými čisticími a osvěžujícími vlastnostmi.


SMĚS BYLINNÝCH EXTRAKTŮ– zabraňující negativním procesům spojeným s odbouráváním bílkovin a cukrů v ústní dutině a vykazující navíc řadu pozitivních zdravotních účinků.

  • Extrakt z marhaníku granátového – silný antioxidant bohatý na polyfenoly. Mimo jiné mírní zánětlivé stavy, zabraňuje onemocněním krku a ústní dutiny.
  • Acerola – bohatý zdroj vitamínu C, bioflavonoidů, minerálních látek, vitamínů B5, A, K, E. Silný antioxidant.
  • Ashwagandha – působí pozitivně při paradontóze a zánětech sliznice v dutině ústní. Má léčivé účinky na řadu onemocnění.
  • Extrakt z měsíčku lékařského – podporuje léčbu zánětlivých stavů dutiny ústní, dásní a sliznice trávícího systému.
  • Třezalka tečkovaná – působí dezinfekčně (lze ji používat zevně na rány a jako kloktadlo).
  • Rozmarýn lékařský – obsahuje kyselinu, která zajišťuje účinnou antioxidační ochranu. Chrání mozkové buňky před účinky stárnutí. Má silné antiseptické účinky na sliznici a dásně.
  • Extrakt z aloe pravé – zabraňuje paradontóze a podporuje její léčbu, léčí zánětlivé stavy krku a ústní dutiny.

Použití

Podobně, jako to je u jiných zubních past, stačí malé množství aplikované na zubní kartáček. Může být používána dospělými a dětmi. Zubní lékaři doporučují čistit si zuby po každém jídle.

Balení

Stojící tuba obsahuje 50 ml pasty.

Názory


ksendzulakova.jpgZuzka Kšendzuláková, Mútne:
Píšem ohľadne výrobkov Zubnej pasty, Bieliaceho prášku, Ústnej vody. Bez tejto trojice si neviem predstaviť začatý deň. Tieto výrobky používam už 1 rok a nemám žiaden problém s bolesťami mojich zubou, nakoľko absolvujem 2x do roka Povinnú prehliadku u zubného lekára. Neobjavujú sa mi žiadne kazy ani nič podobne, nakoľko som bola predtým problémovým pacientom. Čítala som, že Klinčeky majú protizápalové účinky a aj starovekí Gréci sa liečili tak, že rozhrýzli klinček keď mali bolesť zubou a keďže naša pasta s nanotechnológiou je taká prenikavá, že ju cítiť až cez obal, tak určite, a ja verím tomu, lieči naše ďasna a aj zúbky. Nakoľko som ja veľmi spokojná s výrobkami samozrejme odporúčam aj ja ďalej, keď je zubná pasta v akcii objednávam aj 7-8 sad. Naozaj odporúčam lebo ja sama som spokojná. Ešte jeden pán spomínal mojej známej, že mal taký problém, že mu sčernel zub, nevie prečo, nakoľko začal užívať tieto skvele výrobky, tak zúbok sa mu už polovica zotavila, že mu začal belieť.

Samé pozitívne recenzie počúvam takže tak vrelo odporúčam ďalej.

30 Dalších produktů ve stejné kategorii: