Výprodej! Pure Egg Membrane Zobrazit větší

Pure Egg Membrane

5077

Inovativní doplněk stravy obsahující prášek z blány skořápky slepičího vejce, která je bohatá na snadno vstřebatelný kolagen, kyselinu hyaluronovou, endogenní a exogenní aminokyseliny a další bílkoviny, jako je chondroitin sulfát, a také stopové prvky, např. železo, křemík a zinek.  Obohacený o přírodní vitamín C, který podporuje normální syntézu kolagenu v lidském těle pro udržení správného stavu kloubů, pojivové tkáně, šlach a kůže.

Více informací

979,00 Kč

Informace

Technologie produktu byla přihlášena k patentové ochraně u Patentového úřadu Polské republiky.

Doplněk stravy vyvinutý pro podporu zdraví kloubů, šlach a pokožky.
Působení Pure Egg Membrane:

  • Podporuje regeneraci kloubní chrupavky.
  • Přispívá ke zlepšení pohyblivosti kloubů.
  • Přispívá ke snížení rizika zranění, zpomaluje rychlost opotřebení kloubní chrupavky.
  • Přispívá k potlačení zánětlivých stavů v oblasti kloubů, snížení otoků a bolesti.
  • Přispívá ke zlepšení stavu pokožky.
  • Podporuje syntézu a transport elastinu v těle.
  • Pomáhá zlepšit pružnost a pevnost pokožky.

Objev polských vědců v celosvětovém měřítku: po mnoha letech výzkumu se podařilo vyvinout technologii, díky níž prášek z blány vaječných skořápek uchovává všechny cenné složky v optimálním poměru.

Průlomová technologie umožňuje oddělit blánu bez použití chemikálií, díky čemu získáváme zcela čistou membránu.

Vysoká biologická bezpečnost – kolagen získaný z vaječných blán se vyznačuje tím, že prakticky nezpůsobuje žádné alergické ani imunologické reakce.  

Získávání blány je ekologické, bezpečné pro životní prostředí a zvířata.

Složení

Přírodní blána skořápky slepičího vejce je biogenní materiál vytvořený přírodou, který kombinuje různé složky příznivě působící na pojivovou tkáň, klouby a pokožku.
Všechny složky přirozeně obsažené v bláně vaječné skořápky mají synergický účinek a vzájemně se doplňují, čímž zajišťují mimořádnou účinnost. Proto se membráně říká "zázrak přírody".

  • Kolagen typu: I-V, X
  • Kyselina hyaluronová
  • Další proteiny, např. chondroitin sulfát
  • Endogenní a exogenní aminokyseliny
  • Stopové prvky, např. železo, křemík, zinek
BLÁNA SLEPIČÍHO VEJCE, z toho:738 mg
KOLAGENYcca 25%
OSTATNÍ PROTEINY (včetně bohatých na cystein, chondroitin, fibronektin a další)cca 68%
KYSELINA HYALURONOVÁcca 5%
MIKROPRVKY (Fe, Co, Si, Cu, Zn)cca 2%
PŘÍRODNÍ VITAMÍN C22 mg


Kolagen
Nejdůležitější strukturální protein, který tvoří 30% všech lidských proteinů. Od 25. roku produkce kolagenu v těle klesá.
Kolagen obsažený v bláně vaječné skořápky je biokompatibilní s kolagenem přirozeně se vyskytujícím v lidském těle, takže se velmi dobře vstřebává a účinně plní své biologické funkce. Nejlepší zdroj kolagenu pro vegetariány.

Kyselina hyaluronová
Látka přirozeně se vyskytující v lidském těle, především v kůži, synoviální tekutině a očním sklivci.
Vazbou vody výrazně zlepšuje hydrataci pokožky, dodává jí pružnost. Je však také zásadní pro zdraví kloubů: vytváří v těle roztok, který je dokonalým "mazivem" pro kloubní povrchy, aby se snížilo tření mezi kostmi.

Vitamín C
Je nezbytný pro správnou syntézu kolagenu. Přírodní vitamín C v doplňku stravy Pure Egg Membrane pochází z extraktu z aceroly.

Použití

Preventivně: 1 kapsle denně
Podpůrné: 2 kapsle denně

Balení

90 pullulanových kapslí

Často kladené otázky

1. Co je to Pure Egg Membrane?
Pure Egg Membrane je inovativní doplněk stravy, který poskytuje blánu vaječné skořápky obohacenou o přírodní vitamín C z extraktu z aceroly. Podporuje normální syntézu kolagenu v lidském těle pro udržení zdraví kloubů, kostí, pojivové tkáně, svalů a kůže.

2 Jaký typ kolagenu obsahuje?

Pure Egg Membrane obsahuje kolagen typů I, II, III, IV, V a X.

3. Z jaké suroviny pochází kolagen obsažený v Pure Egg Membrane?

Kolagen obsažený v Pure Egg Membrane pochází z blány skořápky slepičího vejce. Je biokompatibilní s kolagenem, který se přirozeně nachází v lidském těle, takže je vysoce vstřebatelný a účinně plní své biologické funkce.

4. Jak
se kolagen získává?
Kolagen obsažený v doplňku stravy Pure Egg Membrane se získává inovativní metodou vyvinutou polskými vědci. Po mnoha letech výzkumu se jim podařilo vyvinout technologii, díky níž se blána odděluje od vaječné skořápky bez použití jakýchkoli chemikálií a takto získaná prášková vaječná blána je čistá, zcela přírodní a neztrácí své prospěšné složky, ale zachovává je v optimálním poměru.

5. Jaké složky kromě kolagenu poskytuje Pure Egg Membrane?

Kromě biokompatibilního kolagenu obsahuje Pure Egg Membrane mnoho dalších proteinů, kyselinu hyaluronovou, endogenní a exogenní aminokyseliny a stopové prvky. Kromě toho je doplněk obohacen o přírodní vitamín C získaný z extraktu z aceroly, který je nezbytný pro správné vstřebávání kolagenu.

6. Jaké je složení kapsle Pure Egg Membrane?
Jedna kapsle Pure Egg Membrane obsahuje 738 mg prášku z blány vaječné skořápky a extrakt z aceroly, standardizovaný na 70% vitamínu C. Kapsle je pullulanová.

7. Kdo může užívat Pure Egg Membrane?
Pure Egg Membrane se doporučuje dospělým nad 25 let – kolem tohoto věku začíná množství kolagenu přirozeně produkovaného lidským tělem klesat.

8. Mohou těhotné nebo kojící ženy používat Pure Egg Membrane?
Před použitím přípravku Pure Egg Membrane by se měly poradit se svým lékařem.

9. Slyšela jsem, že kolagen by se měl užívat spolu s vitamínem C.
Vitamín C je nezbytný pro správnou produkci kolagenu k zajištění řádného fungování kostí, chrupavek a pokožky. Proto byl Pure Egg Membrane obohacen o přírodní vitamín C získaný z extraktu z aceroly.

10. Jak se kapsle užívají?
Užívejte Pure Egg Membrane 1 až 2krát denně, zapijte vodou. Produkt nelze používat jako náhradu pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

11. Jak dlouho lze Pure Egg Membrane užívat?
Pure Egg Membrane lze užívat dlouhodobě. Při užívání tohoto doplňku není nutné dělat přestávky. Dodržujte doporučenou denní dávku.

12. Existují nějaké kontraindikace pro užívání Pure Egg Membrane?
U zdravých osob nejsou žádné kontraindikace. Pokud jste však alergičtí na složky doplňku nebo máte zdravotní problémy, poraďte se před užíváním Pure Egg Membrane se svým lékařem.

13. Je bezpečné užívat Pure Egg Membrane každý den?
Pure Egg Membrane můžete bezpečně používat dle doporučení: jedna kapsle 1-2x denně.

14. Mohou děti užívat Pure Egg Membrane?

Doplněk stravy Pure Egg Membrane byl vyvinut pro potřeby dospělých. Proto se nedoporučuje, aby tento přípravek užívaly děti.

15. Lze Pure Egg Membrane užívat s jinými doplňky stravy?
Ano, lze.

Názory


"Zdravotní zkušenost: různé typy kolagenu jsem měla v jídelníčku od cca 35 let. I přesto mi v 63 letech, v roce 2020, byla diagnostikována začínající artróza a při túrách jsem začínala mít velké problémy a musela jsem často odpočívat, vyzout boty a sedět, dokud bolest a křeče nepřešly. Po roce a půl s naším Pure Egg Membrane opět skáču přes kaluže. Od zavedení Pure Egg Membrane na náš trh si dopřávám 2 kapsle denně. Děkuji a upřímně doporučuji všem."

Anna Kührová, laureátka soutěže "Pure Egg Membrane jako multikolagen"


"Doporučuji všem, kterým záleží na svém zdraví a chtějí o sebe pečovat. Sama mám problémy s koleny od 18 let (začalo to vymknutím čéšky, následovala operace kolene a dva roky na to i druhá) a hledala a zkoušela kde co možné. A nakonec nám dali tento malý přírodní zázrak a já ho hned vyzkoušela a užívala jsem ze začátku 2 tablety denně (občas i zapomenu) a teď zhruba 3. měsíc po 1 tabletě a problémy s koleny zmizely. I celkově mi to pomohlo: vidím, že i vlasy se míň mastní, že vydrží o den déle jako umyté – předtím max. 2 dny a 4. den nejpozději jsem si musela umýt hlavu a teď se to prodloužilo o dva dny dohromady. Prostě Pure Egg Membrane je za mě nejlepší doplněk stravy z produktů dostupných na českém trhu."

Lena Maria Ouřecká, laureátka soutěže "Pure Egg Membrane jako multikolagen"


"Doplňek Pure Egg Membrane jsem zakoupila v unoru kdy ho naše firma nabízela v balíčku 3ks za akční cenu. Koupila jsem dvě sady jednu pro sebe a druhou pro mou maminku. V životě jsem vyzkoušela různé doplňky ktere obsahovaly kolageny v ruzných cenových relaci. Ale jen tento připravek obsahuje 6 typu kolagenu s tim jsem se doposud u žádného výrobku nesetkala.Letos mi bude 50 let a s bolestí zad už bojuji 15 let, brala jsem ruzne připravky podstupovala rehabilitace, masáže ale uleva vždy jen mirná a jen na nějakou dobu. Po otevřeni prvni krabičky Pure Egg Membrane mě trochu odradila vúně slepičich skorřápek ale alespoň vyrobci nelžou. První balení jsem uživala 2 tablety denně na rozjezd druhe a třeti baleni pak už jen tabletu denně za sebe můžu říct že doplněk opravdu přinesl velkou ulevu od bolesti zad a dokonce mi předstalo křupat v koleni při chuzi do schodu. Nevim jestli je to možné ale ipleť se mi zlepšila už nemam tak časty vyskyt akne. Moje mamka je 72 leta dama a ma degeneraci páteře takže operace nepřicházi v uvahu a po užiti všech tři baleni se ji natolik ulavilo od bolesti že už nemusi jist žadne driáky na oblbnuti bolesti ktere ji niči jen jatra a ledviny a dokonce se mnou zašla na houby a to tvrdila že kvuli bolesti už nepujde. Takže taky spokojenost. Tablety jsou v krásnem balení a hodí se i jako dárek třeba pod stromeček nebo k narozeninam a určitě uděla větši radost a užitek než dárky ktere skonči někde ve skřini. Jaro, leto, podzim zima s Pure Egg Membrane je vždy prima."

Żaneta Żidková, laureátka soutěže "Pure Egg Membrane jako multikolagen"

Ke stažení

30 Dalších produktů ve stejné kategorii: