Výprodej! Mýdlo s bahnem a solí z Mrtvého moře Zobrazit větší

Mýdlo s bahnem a solí z Mrtvého moře

5069

Obsahuje unikátní kompozici bahna a soli z Mrtvého moře, bohatých na minerály, které mají blahodárné účinky na pokožku. Zcela přírodní, neobsahuje konzervační látky, zvlhčovadla ani změkčovadla. Jemná vůně přírodních esenciálních olejů zanechává po koupeli pocit svěžesti a uvolnění. Dermatologicky testováno.

Více informací

119,00 Kč

Informace

Působení mýdla:

Obličej:

  • péče o mastnou pokožku, kterou trápí přetrvávající akné a pupínky
  • revitalizace unavené a namáhané pokožky

Tělo:

  • podpora léčby atopické dermatitidy, lupénky a mykózy
  • součást procedur proti celulitidě

Vlasy:

  • boj proti lupům a seboroické dermatitidě

Složení

Mýdlo obsahuje velmi jemně mletou karnalitovou sůl z Mrtvého moře. Díky mikrogranulím nezpůsobuje peeling provedený mýdlem nepříjemný pocit škrábání a podráždění pokožky.
Bahno z Mrtvého moře obsažené v mýdle mu dodává mimořádně bohaté minerální složení, díky němuž dokonale čistí mastnou pokožku a zároveň přináší skvělé účinky v péči o zralou pokožku. Minerální složky mají antioxidační účinek a zpomalují proces stárnutí pokožky.
Neobsahuje změkčovadla ani konzervační látky.

Použití

Pro každodenní čištění pokožky během koupání nebo sprchování. Je vhodné pro všechny, kromě lidí s velmi citlivou a podrážděnou pokožkou. Doporučujeme je zejména lidem s mastnou nebo smíšenou pokožkou. Ideální také na mytí mastných vlasů!

Balení

100 g

Doporučení odborníka

Mrtvé moře si zaslouží označení zázrak přírody.  Ošetření a kúry s použitím bahna a soli z Mrtvého moře a kosmetiky na jejich bázi zlepšují stav pokožky díky výjimečnému obsahu cenných prvků.
Mýdlo je vhodné pro všechny, kromě lidí s velmi citlivou a podrážděnou pokožkou. Doporučujeme je zejména lidem s mastnou nebo smíšenou pokožkou. Ideální také na mytí mastných vlasů!

30 Dalších produktů ve stejné kategorii: